Voorbij alle aangeleerde en opgelegde laagjes

1:1 Holistisch stemwerk

tijdens alle vrouw zijn fases en transities

Stemwerk is waardevol in alle fase van vrouw zijn. Wanneer je je stem gebruikt, dan verbind je de drie-eenheid van je hart, je bekken en je stem met elkaar. Je bekken waar jouw wijze baarmoeder in rust, je hart waar jouw dromen branden, en je stem die liefde, en jouw waarheid uitspreekt en klinkt.
Heel diep in het vrouwelijke collectief zit namelijk het vermogen om aan te passen, om te verontschuldigen en om vooral niet te luid te zijn.

  • Zal ik wel de ruimte voelen om me te laten horen?
  • Wat als ik weer dicht klap of me aanpas?
  • Wat als ik mijn geluid in hou omdat ik me druk maak om wat anderen vinden?

Lieve vrouw, met heel veel liefde nodig ik je uit voor een een-op-een stemwerk sessie. Waar we verbinden met de pure essentie van jouw unieke stem door stem-meditatie en lichaamswerk. De focus ligt op het bestuderen van alle aspecten van jouw stem, omdat dit de poort is naar jouw authentieke zelf, jou als vrouw..

In een een-op-een sessie zullen we:
Je stem haar ruimte geven, met alles wat er is.
Haar inzetten om te zakken in jouw lijf en te luisteren naar de kracht en wijsheid die daar huist.
Je stem omarmen in al haar echtheid, wildheid en puurheid.

We zetten in wat kloppend is bij jouw verlangen: stem meditatie, geleide meditatie, womb wisdom, ancient songs, womb-heart-voice connecting, verbinden met jouw oerbrul.

Een stemwerk sessie is een moment om alle vibraties van voorouderlijke wijsheid, alle tradities en vrouwen wijsheid als gids te gebruiken. Als de spiegel die zij is en als de krachtige tool om te kunnen openen in kwetsbaarheid, kracht, wijsheid en stevigheid.

Je zult zien hoe JOUW stem een waardevol instrument is in welke transitie dan ook.

Transities beginnen van binnen uit, en daar stem aangeven is het de wereld in klinken, is jouw geboren laten worden in de nieuwe fase die je als vrouw belichamen en leven mag. Je stem klinkt en zingt jou, precies waar je nu bent.

Wat is holistisch stemwerk

Stem

De stem en het bekken zijn verbonden met elkaar door diepe lagen van weefsel, zenuwen, familie verhalen en opgeslagen ervaringen. Ruimte en toestemming geven aan de stem, brengt ontspanning en vrijheid in het bekken. De stem is fysiek, emotioneel en spiritueel verbonden met het bekken en haar krachtige vermogen om zich te openen zodat jij kunt bewegen vanuit jouw kracht en spreken vanuit jouw kern.

HArt

Je stem ligt geworteld in jouw hart, daar waar jouw waarheid en herinneringen liggen. Werken met onze stem brengt vreugde, verbinding, ontspanning van binnen uit, en laat warme golven van liefde, en vrijheid stromen. Wanneer je je waarheid in vrijheid omarmt, ontspannen je lijf, je keel en je bekkenbodem. Expressie en ruimte geven aan het hart, is je eigen ziel omarmen. Het is de ruimte innemen die beschikbaar is voor jou, en hiermee ook erkenen dat wat jou niet dient.

Baarmoeder

Je bekken waar jouw wijze baarmoeder in rust en zij die leven draagt, je hart waar jouw dromen branden en jouw liefde stroomt, en je stem die jouw waarheid en wijsheid uit in klank en spreken;
Zij mogen alle zachtheid ontvangen, om gevoeld te worden, om gevoed te worden, om te klinken in vrijheid! Om te landen in het lichaam, in waarheid en vertrouwen.

Holistisch stemwerk is het verbinden van deze heilige drie-eenheid vanuit waar je als vrouw in alle fases en transities klinken mag.

Voor wie is holistisch stemwerk?

Hoor jij de roep van jouw stem?
Voel je dat ze een reis heeft gemaakt en gehoord wilt worden in haar verhaal? Geloof je dat jouw lichaam haar verhaal draagt en je met je stem kunt verbinden met je bekken en je baarmoeder?

Dan verwelkom ik jou lieve vrouw. Mijn stem kan niet wachten om die van jou te ontmoeten in al haar waarheid. En om jou te mogen herinneren aan de bewegings- en levenskracht van jouw stem.

En misschien is dit allemaal nieuw, maar ben je nieuwsgierig en benieuwd wat stemwerk je kan brengen. Wanneer er iets voelbaar is van een verlangen rond de stem, dan is daar gehoor aangeven zo waardevol.

Woorden van andere vrouwen

"Dank je wel voor je openheid, oordeelloosheid
en kundigheid. Heel bijzonder hoe je dit doet, en tegelijk zo heerlijk in het hier en nu, geaard. Het heeft me zeker geholpen straks meer geopend mijn bevalling in te gaan."

-A

“Ze heeft de gave de gave vrouwen mee te nemen hun eigen stem te laten vinden en durven gebruiken. Ik kan jou en je kindje in je buik dit
echt van harte aanbevelen."

Saksia Schipper | Geboorte werker

"Elenne creëert met haar hele aanwezigheid een veilige bedding, waarin ik me volledig op mijn
gemak voelde om te ontdekken en gehoor te geven aan mijn stem.”

-S.
In al jouw veelheid, luidheid, zachtheid of welk label je ook te horen hebt gekregen,
klink jij kloppend.
Welkom aan jouw stem, precies waar je nu bent en met wat er nu is.

Voel je welkom om contact op te nemen, dan plannen we samen een intake gesprek in. Hierin kun je voelen en delen wat jouw verlangens zijn.
Ik hoor je graag lieve vrouw.