Diensten

1:1 tijdens je zwangerschap

Een individuele stemwerk sessie/journey tijdens je zwangerschap, waarin we je stem de ruimte geven. Ik neem je mee in stem meditaties die je helpen aanwezig te zijn in je lichaam, in contact met je kindje en in het expressie geven aan wat in jou leeft. Deze reis is een uitnodiging om je innerlijke kracht te ontwaken en tot je ware essentie te komen, als moeder en als vrouw. Je wordt in een veilige bedding bijgestaan om connectie te maken met je stem, je hart en je bekken. Jouw stem verbindt je fysiek, emotioneel en spiritueel. Zij is de spiegel van alles wat in jou leeft en geeft expressie aan je autonome zelf. Zij is de verbinding met ons lichaam, oude tradities, onze vrouwen lijnen en moeder aarde.

Ik ontvang je in mijn werkruimte in Hilversum. Investering 220,- incl btw.
Ook mogelijk in een langer traject passend bij jouw wensen. Ik hoor je graag.

Traject voor zwangeren

De womb-heart-voice journey is een traject ongeveer 2 maanden waarin je ontvangen wordt in een groep van maximaal 8 vrouwen. Je bent onderdeel van de cirkel waarin iedere vrouw haar authentieke geluid brengt en iedere stem waardevol is. We ontmoeten elkaar in Hilversum en bij Dana Centrum voor workshop dagen. Je ontvangt 4 volledig verzorgde live dagen, voedende voice and movement practices, geleide meditaties, zwangerschaps massage, een partner sessie en we sluiten je lichaam met een sluitingsceremonie na jullie geboorte. Dit is een traject waarin je samen met de andere zwangere vrouwen een reis maakt naar de geboorte toe en we jouw stem als krachtig medicijn verwelkomen in jouw zwangerschap en baren.

Investering volle prijs 1350,- incl. Voor meer informatie en alle workshop data volg de knop hieronder. Welkom vrouw.

Workshop

Dit is een workshop voor zwangere, mogelijk om te volgen in alle fase van je zwangerschap. Alle vibraties in de kaak en keel zijn een krachtige manier om het zenuwstelsel naar ontspanning en kalmte te brengen. Wanneer je kaak en keel ontspannen zijn, zijn je yoni en bekkenbodem dat ook.
 Tijdens een workshop geven we je stem haar ruimte met alles wat er is en omarmen haar in al haar echtheid en eigenheid. Verlang je naar autonomie en verbinding tijdens je zwangerschapsreis? En tijdens de geboorte van je kindje alle ruimte en rust om te klinken in vertrouwen? Weet je welkom bij deze groepsworkshop met andere zwangeren vrouwen. Iedere vrouw met haar eigen wijze prachtige stem, en samen een bron van helende harmonieën.

Deze workshops worden gegeven in Hilversum en bij Dana Centrum in Zeist.
Investering 95,- per persoon, incl btw.

1:1 holistisch stemwerk

Een individuele stemwerk sessie/journey voor elke fase van vrouw zijn. Voor het verbinden met jouw baarmoeder en stem wanneer er (nu) geen kindje in jouw rust maar waar verlangens voelbaar zijn en dromen die geboren willen worden.
Wanneer je je stem gebruikt, dan verbind je de drie-eenheid van je hart, je bekken en je stem met elkaar. Je bekken waar jouw wijze baarmoeder in rust, je hart waar jouw dromen branden, en je stem die liefde, en jouw waarheid uitspreekt en zingt. Jouw stem mag klinken in al haar schoonheid, wildheid, kracht en wijsheid. Haar helende werking is er, je draagt haar bij je, in alle fases van vrouw zijn.

Ik ontvang je in mijn werkruimte in Hilversum. Investering 220,- incl btw.
Ook mogelijk in een langer traject passend bij jouw wensen. Ik hoor je graag.