FAQS

Is zang ervaring nodig om een workshop/sessie te kunnen volgen?

Zang ervaring is niet nodig. Stemwerk is waardevol in elke fase van jouw zwangerschap en vrouw zijn, wat je relatie met je stem op dit moment ook is.
We werken samen, zodat jij kunt voelen dat je stem altijd beschikbaar is voor jou en je haar in kunt zetten in alle gebieden van jouw zijn. Elk moment dat je de vrijheid rond jouw stem voelt draagt bij en is waardevol.

Wanneer kies je voor een workshop of een een-op-een sessie?
In een 1-op-1 sessie is er alle ruimte voor wat er bij jou bovenkomt. We maken een reis langs verschillende gebieden en thema’s rond het hart en het bekken en wat er bovenkomt wanneer jij klinkt in vrijheid. Wanneer je zwanger bent kunnen er ook verlangens rond moederschap en jouw baring boven komen. 1-op-1 is voor jou wanneer je hier je eigen moment in wilt pakken, met alle ruimte voor jouw reis. Tijdens een workshop creëren we een krachtig veld met meerdere zwangeren. Dit is voor jou wanneer je verlangt naar het verbinden met de kracht van samen. Voel hierin vooral wat fijn en kloppend voelt voor jou.
Kan ik een workshop/sessie volgen als mijn moedertaal niet Nederlands is?
Weet dat jouw sessie volgen in het Engels ook mogelijk is. Het is belangrijk dat de spreektaal comfortabel en eigen voelt voor je, geef dit vooral aan.
Is stemwerk voor mij als ik (nu) geen kindje draag?
Ja, super welkom. 1 op 1 is mogelijk in alle fase van vrouw zijn, workshops geef ik (voor nu) alleen aan groepen zwangeren vrouwen. Voel je de roep, meld je dan aan voor een Vocal Healing sessie.
Is dit voor mij als ik zelf ook met zwangeren werk?

Ja! Kunnen verbinden met jouw eigen stem en voelen hoe jij in jouw energie ruimte kunt geven aan de stem van de barende, is zo waardevol. We zullen ons in de sessie richten op jouw stem als geboortewerker.