Voorbij alle aangeleerde en opgelegde laagjes

Workshop holistisch stemwerk

Our voice connects us to the rhythms of the earth

Sing your song into the winds and she will respond. She will answer and dance with your sound.

You are a daughter of the earth, an expression of her beauty and wisdom. She is waiting for you to sit with her, to connect, learn and feel in her wisdom. Your voice touches every part of you, physically, emotionally, mentally, spiritually and energetically. She reveals answers you didn’t even know you had. Your voice connect you to the earth and your own inner wisdom, as both your voice and your womb hold gateways to your authentic magic.

Sing your song into the winds and she will respond

Wat is holistisch stemwerk

Stem

De stem en het bekken zijn verbonden met elkaar door diepe lagen van weefsel, zenuwen, familie verhalen en opgeslagen ervaringen. Ruimte en toestemming geven aan de stem, brengt ontspanning en vrijheid in het bekken. De stem is fysiek, emotioneel en spiritueel verbonden met het bekken en haar krachtige vermogen om zich te openen zodat jij kunt bewegen vanuit jouw kracht en spreken vanuit jouw kern.

HArt

Je stem ligt geworteld in jouw hart, daar waar jouw waarheid en herinneringen liggen. Werken met onze stem brengt vreugde, verbinding, ontspanning van binnen uit, en laat warme golven van liefde, en vrijheid stromen. Wanneer je je waarheid in vrijheid omarmt, ontspannen je lijf, je keel en je bekkenbodem. Expressie en ruimte geven aan het hart, is je eigen ziel omarmen. Het is de ruimte innemen die beschikbaar is voor jou, en hiermee ook erkenen dat wat jou niet dient.

Baarmoeder

Je bekken waar jouw wijze baarmoeder in rust en zij die leven draagt, je hart waar jouw dromen branden en jouw liefde stroomt, en je stem die jouw waarheid en wijsheid uit in klank en spreken;
Zij mogen alle zachtheid ontvangen, om gevoeld te worden, om gevoed te worden, om te klinken in vrijheid! Om te landen in het lichaam, in waarheid en vertrouwen.

Holistisch stemwerk is het verbinden van deze heilige drie-eenheid vanuit waar je als vrouw in alle fases en transities klinken mag.

Voor wie is holistisch stemwerk?

Hoor jij de roep van jouw stem?
Voel je dat ze een reis heeft gemaakt en gehoord wilt worden in haar verhaal? Geloof je dat jouw lichaam haar verhaal draagt en je met je stem kunt verbinden met je bekken en je baarmoeder?

Dan verwelkom ik jou lieve vrouw. Mijn stem kan niet wachten om die van jou te ontmoeten in al haar waarheid. En om jou te mogen herinneren aan de bewegings- en levenskracht van jouw stem.

En misschien is dit allemaal nieuw, maar ben je nieuwsgierig en benieuwd wat stemwerk je kan brengen. Wanneer er iets voelbaar is van een verlangen rond de stem, dan is daar gehoor aangeven zo waardevol.

Woorden van andere vrouwen

"Dank je wel voor je openheid, oordeelloosheid
en kundigheid. Heel bijzonder hoe je dit doet, en tegelijk zo heerlijk in het hier en nu, geaard. Het heeft me zeker geholpen straks meer geopend mijn bevalling in te gaan."

-A

“Ze heeft de gave de gave vrouwen mee te nemen hun eigen stem te laten vinden en durven gebruiken. Ik kan jou en je kindje in je buik dit
echt van harte aanbevelen."

Saksia Schipper | Geboorte werker

"Elenne creëert met haar hele aanwezigheid een veilige bedding, waarin ik me volledig op mijn
gemak voelde om te ontdekken en gehoor te geven aan mijn stem.”

-S.

“Talking is the voice of humans, Singing is the voice of the soul.”

— Clarissa Pinkola Estes

In al jouw veelheid, luidheid, zachtheid of welk label je ook te horen hebt gekregen, klink jij kloppend.
Welkom aan jouw stem, precies waar je nu bent.

Voel je welkom om contact op te nemen. Ik hou je graag op de hoogte van nieuwe workshop data.